WORO WIDOWATI - LEMAH TELES | Official Music Video

Judul : WORO WIDOWATI - LEMAH TELES | Official Music Video
Artist : Woro Widowati
Genre : Pop
Language : Jawa
Published : June 14, 2022
Download :
Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbalesJujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahananBiyen janji bareng-bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen-angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan, hoo-ooKowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbalesJujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahananBiyen janji bareng-bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen-angen
Tak kuatne ati yen kudu kelanganKowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbalesKowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
Lemah teles gusti sing bakal mbales