HAPPY ASMARA - TAK WARAHI CARANE (Official Music Video)

Judul : HAPPY ASMARA - TAK WARAHI CARANE (Official Music Video)
Artist : Happy Asmara
Genre : Pop
Language : Jawa
Published : June 23, 2022
Download :

Matur suwon mergo wes ngukir loro

Loro ning ati ora bakal biso lali

Sepiro caramu nglarani ati

Bakal tak eleng-eleng tekan mati

Sak jane aku iso nglarani

Tapi aku isih nduwe ati

Yen kowe arep mblenjani

Sumonggo tak jembarno ati

Loro seng mbok gawe

Ra bakal tak lalekke

Yen kowe rep nglarani

Tak trimo sak jroning ati

Tatu seng tak roso

Iki ora sepiro

Aku ngadek jejek mergo atiku wes ora loro

Yen pengen nglarani

Kowe mung tak esemi

Reneo tak warahi carane dolanan ati

Reneo tak warahi carane dolanan ati